Dogodki

tor
    Mar
    Glasbena šola Velenje

Slovensko orgelsko društvo z veseljem najavlja 17. MEDNARODNO ORGELSKO ŠOLO pod vodstvom dunajskega koncertnega orglavca in pedagoga WOLFGANGA KOGERTA, ki bo potekala na Glasbeni šoli Velenje od 28. do 30. 3. 2021. Več informacij najdete v priloženi zgibanki ali na spodnjem linku.

Ker je število aktivno sodelujočih omejeno, rezervacije mest pobiramo že sedaj! Vsi interesenti pohitite s prijavami.
    Lep pozdrav in ostanite zdravi!
    Andreja Golež Gruden
    predsednica Slovenskega orgelskega društva
  • sob
    Jun
    ob 20. uriKatedrala sv. Mohorja in Fortunata Gornji Grad

Vljudno vabljeni na prvi koncert 19. slovenskega orgelskega ciklusa!

• tor
    Jun
    Spletni dogodek

Slovensko orgelsko društvo v soorganizaciji  z  Glasbeno in baletno šolo Antona Martina Slomška v Mariboru ob koncu  letošnjega šolskega leta izvedlo 18. revijo slovenskih mladih orglavcev

Prvotno je bila le-ta predvidena v živo na mariborskem Pobrežju, nakar smo se glede na dosedanjo nestabilno epidemiološko situacijo odločili, da jo izvedemo v spletni obliki z videoposnetki. Ker je osrednja ideja že tradicionalne orgelske revije spoznavati orgelske instrumente po Sloveniji, bo tokrat v omenjenem spletnem dogodku priložnost slišati mlade orglavke in orglavce na kraljici glasbil iz različnih slovenskih krajev.