Events

• Wed
    May
    ob 18. uri Župnijska cerkev sv. Marjete v Pernici pri Mariboru

V soorganizaciji Slovenskega orgelskega društva in Konservatorija za glasbo in balet Maribor bo v sredo, 29. maja 2019, ob 18. uri v župnijski cerkvi sv. Marjete v Pernici pri Mariboru potekala letošnja že 17. revija mladih slovenskih orglavcev, na kateri se bodo predstavili učenci in dijaki orgel iz različnih glasbenih šol. Gre za osrednji koncertni dogodek, ki vsako leto poveže tako mladi rod orglavcev kot tudi slovenske orgelske pedagoge. Na letošnji reviji bo nastopilo 17 učencev in dijakov iz 13 glasbenoizobraževalnih ustanov. Lepo vabljeni, da se nam pridružite in prisluhnete žlahtnim zvokom „kraljice glasbil“.

Kliknite tukaj za ogled plakata

• Sun
    Jun
    ob 20. uri Župnijska cerkev sv. Vida, Videm pri Ptuju

Slovensko orgelsko društvo v sodelovanju z župnijo svetega Vida pri Ptuju vabi na koncert Luke Gojkoška, v nedeljo, 16. junija ob 20. uri.

Vljudno vabljeni!
    Za ogled plakata kliknite tukaj

Oct
    ob 19. uriŽupnijska cerkev sv. Petra v Radečah

Slovensko orgelsko društvo v sodelovanju z župnijo Radeče pripravlja koncert mlade orglavke Neže Ulaga. Odvil se bo 25. oktobra ob 19. uri v župnijski cerkvi sv. Petra v Radečah.
    Vljudno vabljeni!

Za ogled plakata kliknite tukaj