Koledar ORGLE SLOVENIJE 2022

Slovensko orgelsko društvo je ob 20-letnici svojega delovanja izdalo kakovosten stenski koledar ORGLE SLOVENIJE 2022 pokončnega formata z barvnimi fotografijami (format 31,5 x 47 cm, 12 strani, spiralna vezava). Koledar z motivi dvanajstih orgel z različnih koncev Slovenije lahko postane nepogrešljiv estetski element v vaši dnevni sobi ali pisarni, lahko je tudi lepo darilo, v vsakem primeru pa izkaz vaše podpore delovanju našega društva! Celoten izkupiček od prodaje bo namreč namenjen za izvedbo jubilejnega 20. Slovenskega orgelskega ciklusa!

Oglejte si vzorec koledarja v naši galeriji ali v pdf datoteki 

Naročilo za koledar s prodajno ceno 15 € lahko oddate s sporočilom na elektronski naslov luk.gojkosek@gmail.com (Luka Gojkošek) in vam bo brezplačno dostavljen na poljubni poštni naslov znotraj Slovenije. Naročilo naj vsebuje:

  1. ime in priimek kupca oz. naziv podjetja ali ustanove,
  2. naslov za dostavo pošiljke,
  3. količino koledarjev, ki jih naročate, ter
  4. priponko s potrdilom o že izvedenem nakazilu.

Plačilo pa nakažete na transakcijski račun našega društva:

       Slovensko orgelsko društvo
       Jenkova 4, 3320 Velenje
       IBAN: SI56 0400 1004 6431 367
       SWIFT: KBMASI2X

Število koledarjev je omejeno, zato z naročilom ne odlašajte!

Slovensko orgelsko društvo vam želi srečno, zdravo in muzikalno 2022!

 

 

Vsako prejeto naročilo bo odposlano v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku dveh delovnih dni od prejema popolnega naročila s potrdilom o nakazilu. Slovensko orgelsko društvo v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1 ni zavezanec za DDV. V primeru, da je dostavljen koledar poškodovan, nas kontaktirajte in bomo poskrbeli za zamenjavo. Kontaktni elektronski naslov za vsa vprašanja v zvezi s koledarjem je enak naslovu za naročila: luk.gojkosek@gmail.com (Luka Gojkošek).